Дом Комрат пер Волкова 12

  • 84,500€
пер Волкова 12
Продажа

Дом Комрат пер Волкова 12

пер Волкова 12
  • 84,500€

Общая информация

Описание

Дом находится в прекрасном месте – в тихом, уютном переулке, рядом с молдавским лицеем Комрат пер Волкова 12.
Дом 1988года котельцовый общей площадью 130 квадратных метров – это место, где вы можете наслаждаться свободой и комфортом.
Он расположен на прямоугольном участке площадью 7 соток размеры которого 22 на 32 метра, с мощенным тротуаром и аркой винограда.
Живописный двор идеально подходит для тех, кто любит проводить время на свежем воздухе.
Есть все коммуникации электричество, газ, вода, канализация центральная.
Дом состоит из пяти раздельных комнат, каждая из которых имеет свой уникальный дизайн. Ванная комната и кухня также прекрасно оформлены.
Ремонт свежий.
В доме есть два входа, что обеспечивает максимальную удобство для всех жильцов. Отдельное отопление газ котел.
На участке есть жилая пристройка с отдельным отоплением, состоящая из одной комнаты, ванной комнаты и кухни. Кроме того, на участке есть гараж на две машины с мансардой.
В подвале можно хранить бочки с вином, закатки, овощи и фрукты, выращенные на своем участке.
И, конечно, есть навес и летняя кухня, где можно уютно расположиться, пожарить шашлыки и насладиться приятной компанией на свежем воздухе.
Этот дом продается с мебелью и бытовой техникой, поэтому вам не нужно беспокоиться о покупке всего этого отдельно.
Также этот дом находится в тихом переулке с дружелюбными соседями, что делает его идеальным местом для тех, кто ищет дом, где можно расслабиться и наслаждаться своей жизнью. Это идеальное место для тех, кто ценит спокойствие и умиротворение.

Casa este situată într-un loc minunat – într-o străduță liniștită și confortabilă, în apropierea liceului moldovenesc de pe strada Volkova 12 din Comrat.
Casa, construită în anul 1988, are o suprafață totală de 130 de metri pătrați – un loc unde vă puteți bucura de libertate și confort.
Este amplasată pe un teren rectangular cu o suprafață de 7 ari, cu dimensiunile de 22 pe 32 de metri, cu o trotuar pavat și o arcadă acoperită cu viță de vie.
Curtea pitorească este perfectă pentru cei care iubesc să-și petreacă timpul în aer liber.
Toate utilitățile sunt disponibile: electricitate, gaz, apă, canalizare centrală.
Casa constă în cinci camere separate, fiecare având un design unic. Baia și bucătăria sunt, de asemenea, bine amenajate.
Reparațiile sunt recente.
Casa are două intrări, ceea ce oferă confort maxim pentru toți locuitorii. Încălzirea este asigurată de o centrală pe gaz.
Pe teren se află o anexă locuibilă cu încălzire separată, formată dintr-o cameră, o baie și o bucătărie. În plus, pe teren există o garaj pentru două mașini cu mansardă.
În pivniță, se pot depozita butoaie cu vin, murături, legume și fructe cultivate pe propriul teren.
Și, desigur, există o terasă acoperită și o bucătărie de vară, unde vă puteți relaxa confortabil, găti grătar și vă puteți bucura de compania plăcută în aer liber.
Această casă este vândută cu mobilier și electrocasnice, așa că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu achiziționarea acestora separat.
De asemenea, casa se află într-o străduță liniștită, cu vecini prietenoși, ceea ce o face locul ideal pentru cei care caută o casă în care să se relaxeze și să se bucure de viață. Este locul perfect pentru cei care apreciază liniștea și liniștea sufletească.

  • Местонахождение пер Волкова 12
  • Город Комрат

Видео

Сравнить списки

сравнить
Милкан Сергей
  • Милкан Сергей